Hurbanovo námestie 19/45, 972 01 Bojnice

Ochrana osobných údajov

INFORMÁCIE O SPRACOVANÍ A OCHRANE OSOBNÝCH ÚDAJOV


Náš prístup k ochrane Vašich osobných údajov je mimoriadne zodpovedný a kladieme naň veľký dôraz.
Opierame sa o zákon č.18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých predpisov (ďalej len „zákon o ochrane osobných údajov") a NARIADENIE EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679 (ďalej len GDPR).
Pri spracovávaní Vašich osobných údajov dbáme na zásady zákonnosti, obmedzenia účelu osobných údajov, minimalizovanie rozsahu uloženia, správnosti, integrity, dôvernosti a zodpovednosti.

1. Prevádzkovateľ osobných údajov
názov spoločnosti: CeMS, s.r.o.
Adresa sídla: Hurbanovo námestie 19/45, 972 01 Bojnice
IČO: 35891823
DIČ: 2021849049
Štatutárny orgán: Ing. Adrián Kubinec
Ing. Denis Barborík

2. Zodpovedná osoba
Vzhľadom na predmet našej činnosti naša spoločnosť nemá povinnosť stanoviť a zverejňovať kontaktné údaje zodpovednej osoby. V prípade akýchkoľvek otázok ohľadom spracovávania Vašich osobných údajov nás môžete kontaktovať na cems@cems.sk.

3. Dôvod spracovania osobných údajov
Spoločnosť spracúva poskytnuté osobné údaje v rozsahu: fyzické osoby (titul, meno, priezvisko, adresa, e-mailová adresa, telefón, bankové spojenie) právnické osoby (obchodné meno, adresa sídla, IČO, DIČ, IČ DPH, e-mail, telefón, bankové spojenie), zamestnanci právnických osôb (titul, meno, priezvisko, e-mail), za viacerými účelmi: evidencia zmlúv vrátane predzmluvných vzťahov (cenové ponuky), evidencia došlej a odoslanej pošty, spracovanie účtovných dokladov v nadväznosti do účtovníctva pre vedenie kompletnej účtovnej agendy, vystavenie certifikátov a osvedčení, evidencia uchádzačov o zamestnanie.
Spracúvanie Vašich osobných údajov je súčasťou našej činnosti. Bez poskytnutia osobných údajov a bez ich spracúvania by sme zákazníkom a ostatným zainteresovaným osobám nemohli poskytnúť naše služby v požadovanom rozsahu a kvalite.

4. Právny základ spracúvania osobných údajov zainteresovaných osôb:
Naša spoločnosť postupuje podľa zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých predpisov (ďalej len „zákon o ochrane osobných údajov") a NARIADENÍM EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679 (ďalej len GDPR).
Právnym základom pre spracovanie osobných údajov je:

5. Súhlas dotknutej osoby
Dotknutá osoba dáva súhlas na spracovanie osobných údajov slobodne, bez nátlaku a vynucovania, ako aj bez podmieňovania hrozbou odmietnutia zmluvného vzťahu, poskytovaných služieb alebo povinností vyplývajúcich pre prevádzkovateľa.
Dotknutá osoba dáva súhlas samostatne pre každý účel spracovania osobného údaju.
Dotknutá osoba môže súhlas kedykoľvek zrušiť.
Spoločnosť považuje poskytnuté osobné údaje za dôverné a kladie dôraz na rešpektovanie súkromia.

6. Príjemcovia
Na poskytovanie niektorých služieb potrebuje spoločnosť poznať niektoré osobné údaje dotknutých osôb a potrebuje ich poskytovať ďalším príjemcom za účelom plnenia si zákonných povinností a poskytovania služieb v najvyššej kvalite.
Popri svojich podnikateľských aktivitách spoločnosť spolupracuje s viacerými sprostredkovateľmi, ktorí dbajú na poskytovanie služieb v čo najvyššej kvalite. Pri výkone svojej zmluvnej činnosti pre spoločnosť spracúvajú osobné údaje dotknutých osôb nasledujúce subjekty - Ing. Dagmar Frőhlichová IČO: 37700014 (účtovníctvo), CS WEB, s.r.o. IČO: 46574310 (správca webovej stránky www.cems.sk).
Spoločnosť čestne prehlasuje, že pri výbere jednotlivých sprostredkovateľov dbala na ich odbornú, technickú, organizačnú a personálnu spôsobilosť a ich schopnosť zaručiť bezpečnosť spracúvaných osobných údajov prijatými bezpečnostnými opatreniami v zmysle zákona o ochrane osobných údajov.
Pri výbere vhodného sprostredkovateľa postupovala spoločnosť tak, aby nedošlo k ohrozeniu práv a právom chránených záujmov dotknutých osôb.
Spoločnosť uzatvorila so sprostredkovateľmi v zmysle čl. 28 ods. 3 Nariadenia písomné zmluvy o zabezpečení ochrany osobných údajov spracúvaných sprostredkovateľmi, ktorých poverila spracúvaním osobných údajov dotknutých osôb v rozsahu, za podmienok a na účel dojednaný v zmluve a spôsobom podľa zákona o ochrane osobných údajov.

7. Automatizované individuálne rozhodovania vrátane profilovania
Súbory cookie:
S cieľom zabezpečiť riadne fungovanie tejto webovej lokality ukladáme niekedy na vašom zariadení malé dátové súbory, tzv. cookie.
Väčšina prehliadačov internetu akceptuje cookies, ale návštevníci majú možnosť ich vymazať alebo automaticky odmietnuť. Pretože každý prehliadač je iný, návštevníci si môžu nastaviť svoje preferencie ohľadne cookie individuálne pomocou panela nástrojov prehliadača. Ak sa rozhodnete neakceptovať cookies, nebudete môcť používať niektoré funkcie na našej webovej stránke. Viac o cookies viď. Cookies policy na našej webovej stránke.
Ďalšie informácie o správe súborov cookies môžete nájsť v nápovede prehliadača alebo prostredníctvom webových stránok, ako napríklad www.allaboutcookies.org
Google Adwords a Google Analytics:
Spoločnosť využíva Google AdWords, prostredníctvom ktorého má možnosť vytvárať online reklamy a oslovovať ľudí práve vtedy, keď sa zaujímajú o produkty a služby, ktoré spoločnosť poskytuje. Funkcie Remarketing v službe AdWords nám umožňujú osloviť ľudí, ktorí v minulosti navštívili naše webové stránky. Umožňuje zobrazenie reklamy vo vyhľadávaní. Dynamický remarketing umožňuje používateľom zobrazovať reklamy na produkty alebo služby, ktoré si v minulosti prezreli. Cookie, zaisťujúce remarketingové kódy, môžu návštevníci webovej stránky primeraným nastavením daného prehliadača zakázať.
Google Analytics využívame len na anonymizované zisťovanie návštevnosti stránky.

8. Podmienky a spôsob spracúvania osobných údajov dotknutých osôb
Spoločnosť spracúvané osobné údaje nezverejňuje. Výnimkou môže byť iba vyžiadanie osobitného právneho predpisu alebo rozhodnutia súdu alebo iného štátneho orgánu.
Spoločnosť nebude spracúvať Vaše osobné údaje bez Vášho súhlasu alebo iného zákonného právneho základu za iným účelom ako je uvedené.

9. Doba uchovávania osobných údajov dotknutých osôb
Je stanovená podľa konkrétneho účelu spracovania osobných údajov a podľa požiadaviek osobitých predpisov.
Konkrétne doby uchovania predpisuje interný predpis Registratúrny plán spoločnosti vypracovaný v zmysle zákona o archívoch a registratúrach.
Spoločnosť bezpečne likviduje všetky osobné údaje, ktorých účel spracúvania a doba uchovania sa skončila. Po skončení vymedzeného účelu je spoločnosť oprávnená spracúvať osobné údaje v nevyhnutnom rozsahu a to na výskum alebo na účely štatistiky v ich anonymizovanej podobe.
Spoločnosť zabezpečuje spracovávanie osobných údajov dotknutých osôb vo forme umožňujúcej identifikáciu jednotlivých dotknutých osôb počas doby nie dlhšej, ako je nevyhnutné na dosiahnutie účelu spracúvania.

10. Prenos osobných údajov do tretích krajín
Prenos osobných údajov v do tretích krajín a medzinárodných inštitúcií spoločnosť nevykonáva.

11. Práva dotknutej osoby spojené so spracúvaním jej osobných údajov
Na základe písomnej žiadosti má dotknutá osoba právo:

V prípade ak dotknutá osoba nemá spôsobilosť na výkon právnych úkonov, jej práva môže zastupovať zákonný zástupca. Po úmrtí dotknutej osoby môže jej práva uplatňovať blízka osoba.
Žiadosť dotknutej osoby podľa zákona o ochrane osobných údajov vybaví spoločnosť bezplatne, okrem úhrady vo výške, ktorá nemôže prekročiť výšku účelne vynaložených vecných nákladov spojených so zhotovením kópií, so zadovážením technických nosičov a s odoslaním informácie dotknutej osobe, ak osobitný zákon neustanovuje inak.
Spoločnosť je povinná písomne vybaviť žiadosť dotknutej osoby najneskôr do 30 dní odo dňa doručenia žiadosti.
Spoločnosť je povinná bez zbytočného odkladu oznámiť dotknutej osobe porušenie ochrany osobných údajov, ak takéto porušenie ochrany osobných údajov môže viesť k vysokému riziku pre práva dotknutej osoby.
Spoločnosť Vás, ako dotknutú osobu informovala o ochrane Vašich osobných údajov. Boli ste poučení o Vašich právach vo vzťahu k ochrane osobných údajov.

V Bojniciach , dňa 21.05.2018