Snežienkova 1/A, 971 01 Prievidza
SK
CS
EN

Ako prebiehajú online školenia od spoločnosti CeMS

 

účastník online školenia sediací v kresle s notebookom

 

Aktuálna situácia vo svete spojená s vírusom COVID-19 sa nedala predpokladať a nikto na ňu nebol pripravený. Je to náročné pre firmy aj jednotlivcov. Zároveň nám však tiež prináša možnosti zlepšovať svoje schopnosti a učiť sa novým veciam. Spoločnosť CeMS od začiatku vynaložila energiu na vytvorenie systému online školení, aby mohla poskytovať svoje služby aj počas krízového stavu. V článku Vám prinášame informácie o tom, ako online školenie prebieha v praxi. 

 

Čo je online školenie a akú formu sme zvolili

Online školenie je forma vzdelávania, ktorá prebieha na internete. Je to typ štúdia, ktoré je dostupné všetkým ľudom s prístupom k internetu. Kurzy sú mierne upravené, tak aby boli interaktívnejšie a prispôsobené požiadavkám online sveta. 

Na to aby sme sa dokázali s Vami spojiť využívame nadnárodného partnera s dlhoročnými skúsenosťami vo svete internetu a sietí. Jedná sa o poprednú svetovú spoločnosť CISCO, ktorá pôsobí v oblasti prenosu dát, hlasu a obrazu.  Spoločnosť vytvorila softvér CISCO Webex, ktorý ponúka možnosť vytvoriť online miestnosti, do ktorých sa pripoja účastníci z akéhokoľvek miesta na svete len za pomoci internetu. Je úplne jedno aký systém využívate, či už je to Windows, iOS, Linux alebo Android. Vybrali sme si takého partnera, aby sme sa s Vami vedeli spojiť bez najmenších problémov. 

 

Ako prebieha online školenie

1. Prihlásenie:

Pri prihlásení na školenie sa nič nezmenilo oproti prihlasovaniu na klasický typ školenia. Z našej širokej ponuky si vyberiete typ školenia, ktoré chcete absolvovať a prihlásite sa na najbližší voľný termín. 

výber termínu online školenia

 

2. Potvrdzovací email:

Pár dní pred školením Vám príde potvrdzovací email spolu so základnými informáciami o konaní kurzu. 

 

3. Email s prihlasovacími údajmi:

Pred kurzom obdržíte email s prihlasovacími údajmi. Vďaka intuitívnemu riešeniu je prihlásenie jednoduché a zvládne ho naozaj každý. V čase konania kurzu len stlačíte obrovské tlačidlo „Join meeting“ a ste prihlásený na kurz. 

Samozrejme sme pripravení aj na to, že nie vždy všetko ide podľa plánu. Preto sú Vám k dispozícií minimálne dvaja technici, ktorí Vás bez problémov prevedú prihlásením, ak by sa Vám to z akéhokoľvek dôvodu nedarilo.  Postupne vytvárame aj video návody, ktoré budete mať vždy k dispozícií. 

mail na prihlásenie na online školenie cez WebEx

 

 

4. Priebeh online školenia:

Na obrazovke máte pustenú prezentáciu daného školenia, ktorým Vás prevádza lektor. V prípade otázok môžete zapnúť mikrofón a spýtať sa ho osobne, alebo využiť možnosť četu a zadať otázku písomne. Stačí sa len pohodlne usadiť a užívať si vzdelávanie z pohodlia domova v pyžame alebo akokoľvek to máte radi.

 

ukážka prezentácie počas online školenia

 

5. Po online kurze

Každá dobrá spoločnosť má v pláne sa neustále zlepšovať. Preto Vám zasielame dotazník spokojnosti, kde sa môžete vyjadriť k priebehu školenia a napísať čo sa Vám páčilo alebo nepáčilo. Budeme veľmi radi za akúkoľvek spätnú väzbu. Veríme, že sa uvidíme na našich kurzoch viac krát a môžete si overiť, že nezhody, na ktoré prídeme spolu s Vami spracujeme a odstraňujeme. 

 

Kurzy, ktoré vykonávame online:

Spoločnosť CeMS dokáže vykonať všetky kurzy online. Online kurzy ale rozdeľujeme na dve hlavné oblasti:
Otvorené online kurzy – nájdete tam kurzy, kde sa môže prihlásiť jednotlivec a prebiehajú v presne stanovenom čase. Zoznam kurzov nájdete TU. 
Firemné alebo uzatvorené online kurzy na mieru – kurzy, kde nie je vypísaný termín vieme vykonať pre firmy ako vnútrofiremný kurz. Takýto typ kurzu sa oplatí už od 3 účastníkov a viac. Kurz sa navyše môže prispôsobiť špeciálne na požiadavky danej firmy. Stačí si vybrať kurz, ktorý chcete absolvovať z našej ponuky a kontaktovať nás emailom, telefonicky alebo pomocou dopytových formulárov. Všetky kurzy nájdete TU. 

Tešíme sa na Vás na našich online kurzoch a budeme radi, ak nás budete sledovať aj na sociálnych sieťach prípadne odoberať naše novinky zo sveta noriem a odborných publikácií. 

 

Mohlo by Vás zaujímať:

Otvorené online školenia s 50% zľavou
ROZHOVOR: Aká je úloha lektora v korporáciách?