Snežienkova 1/A, 971 01 Prievidza
SK
CS
EN

Spustenie anglického webu spoločnosti CeMS

 

 

CeMS neustále pracuje na inováciách a zlepšovaní poskytovaných služieb. Od 1.7.2023 sme pre Vás oficiálne spustili anglickú verziu stránky www.cems-en.com. 

 

Táto novinka vyplynula z požiadaviek klientov, nakoľko väčšina spoločností, s ktorými spolupracujeme má medzinárodné pôsobenie, a tým pádom v niektorých prípadoch podlieha schválenie našich služieb zahraničnému manažmentu. 
Vďaka anglickému webu máte možnosť efektívnejšie komunikovať naše služby s vedením materských spoločnosti.  Vďaka anglickej mutácií  sme schopní v krátkom čase pre Vás vypracovať cenovú ponuku v anglickom jazyku a odprezentovať ju vedeniu spoločnosti.

 

Za posledné roky pravidelne poskytujeme naše služby ako sú odborné školenia, audity systémov manažérstva a špecializované audity aj v anglickom jazyku a vďaka uvedeným skúsenostiam vieme zvládnuť nadnárodné projekty vo vysokej kvalite. Naše služby sme poskytli pre zákazníkov pôsobiacich napríklad v Nemecku, USA, Veľkej Británii, Rakúsku, Španielsku, Maďarsku, Poľsku, Rumunsku, Švédsku a ďalších krajinách. 

Okrem inhouse školení na mieru poskytujeme aj otvorené online termíny pre jednotlivcov v anglickom jazyku, čo nás radí medzi top vzdelávacie spoločnosti v rámci slovenského a českého trhu. 

Budeme radi ak nás podporíte a odovzdáte túto novinku anglicky hovoriacim kolegom, ktorých by mohli zaujímať témy, ktoré školíme. 
Rovnako pokiaľ je centrála Vašej spoločnosti v zahraničí a chcete podporiť naše služby budeme vďační za posunutie akejkoľvek informácie o našej spoločnosti.

Veríme, že projekt anglického webu úspešne rozbehneme a tešíme sa na ďalšie výzvy spojené s rozširovaním pôsobenia našej spoločnosti.