Snežienkova 1/A, 971 01 Prievidza
SK
CS

Zákon o ochrane osobných údajov v súlade s nariadením EÚ - GDPR

Typ e-learningu: Prezentácia
Jazyk: Slovenský, Český
Trvanie: 2 hod.
Cena: 38,- € bez DPH

Prihlásiť

Čo je cieľom e-learningového kurzu:

Cieľom kurzu je poskytnutie základných informácií účastníkom o najvýznamnejších zmenách, ktoré GDPR prináša do ochrany osobných údajov.

V elearningovom kurze sa oboznámite s nasledovnými témami:

  • Čo je GDPR
  • Základné povinnosti a zásady spracúvania osobných údajov
  • Práva dotknutých osôb
  • Právne základy pre spracúvanie osobných údajov
  • Prevádzkovateľ a sprostredkovateľ
  • Bezpečnosť a IT bezpečnosť
  • Oznamovacia povinnosť a bezpečnostné incidenty
  • Zodpovedná osoba 
  • BONUS: 10 krokov k zvládnutiu GDPR

Pre koho je e-learning určený:

E-learningový kurz je určený pre každého zamestnanca alebo konatela spoločnosti, ktorý prichádza do styku s osobnými údajmi. Či sa pracujete vo výrobnej spoločnosti alebo poskytujete služby, e-learningové školenie ušetrí čas a financie na získanie potrebných informácií o GDPR - Nariadení Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 a zákone Slovenskej republiky - 18/2018 Z.z.

Prečo si objednať e-learning od spoločnosti CeMS:

  • E-learning funguje ako webová aplikácia. Na začatie vzdelávania nepotrebujete nič iné okrem PC, notebooku, smartfónu alebo tabletu a pripojenia na internet. Nevyžadujú sa žiadne špeciálne inštalácie. 
  • Vy sa rozhodnete kedy výučbu začať, kedy ju prerušiť a kedy ju skončiť. Systém Vám pomôže zapamätať si kde ste skončili a kde máte pokračovať.
  • Získate potrebné informácie a máte k nim kedykoľvek prístup
  • Po ukončení e-learningového školenia a absolvovaní kontrolných otázok získa každý účastník e-learningu certifikát o absolvovaní od CeMS.

Základné informácie a platobné podmienky:

  • Cena vzdelávania je daná pri jednotlivých e-learningových školeniach. Cena je bez DPH
  • Po zaevidovaní platby, Vám bude odoslaný informačný email a budete si môcť abslovovať e-learningové školenie. Pre urýchlenie procesu nám môžete zaslať potvrdenie o úhrade e-learninogvého školenia na email: chladok@cems.sk
  • V prípade záujmu o množstevné zľavy alebo nastavenie špecifického elearningu pre Vašu spoloččnosť prosím kontaktujte: Ing. Peter Chládok, chladok@cems.sk, +421 908 345 320

Prihlásiť

Najčastejšie otázky

  • E-learning funguje ako webová aplikácia. Na začatie vzdelávania nepotrebujete nič iné okrem PC, notebooku, smartfónu alebo tabletu a pripojenia na internet. Nevyžadujú sa žiadne špeciálne inštalácie.
  • Vy sa rozhodnete kedy výučbu začať, kedy ju prerušiť a kedy ju skončiť. Systém Vám pomôže zapamätať si kde ste skončili a kde máte pokračovať.
  • Získate potrebné informácie a máte k nim kedykoľvek prístup
  • Po ukončení e-learningového školenia a absolvovaní kontroloných otázok získa každý účastník e-learningu certifikát o absolovaní od CeMS.
  • Cena vzdelávania je daná pri jednotlivých e-learningových školeniach. Cena je bez DPH
  • Po zaevidovaní platby, Vám bude odoslaný informačný email a budete si môcť abslovovať e-learningové školenie. Pre urýchlenie procesu nám môžete zaslať potvrdenie o úhrade e-learninogvého školenia na email: chladok@cems.sk
  • V prípade záujmu o množstevné zľavy alebo nastavenie špecifického elearningu pre Vašu spoloččnosť prosím kontaktujte: Ing. Peter Chládok, chladok@cems.sk, +421 908 345 320

Každý elearning sa skladá z viacerých tém. Po každej téme nasleduje otázka, na ktorú keď zodpoviete správne, Vás elearning posunie na ďalšiu tému. Otázky sú vo forme dotazníka abc. V prípade nesprávnej odpovede máte možnosť si pozrieť tému od začiatku alebo sa opraviť a odpovedať znovu.

  • Po úspešnom absolvovaní všetkých tém elearningového školenia Vám bude automaticky odoslaný certifikát na Vašu emailovú adresu z objednávky. V prípade, ak ste si vybrali pri objednávke aj tlačenú verziu, tá Vám bude zaslaná do dvoch týždňov od úspešného ukončenia celého elearningu.
  • Ak by ste mali záujem o certifikát v ľubovoľnom cudzom jazyku neváhajte nás kontaktovať. Takáto služba je spoplatnená 40€ bez dph.  Kontakt: cems@cems.sk alebo +421 908 345 320.

Od zaplatenia elearningového školenia máte 365 dní na to, aby ste školenie absolvovali. Elearning môžete absolvovať koľkokrát chcete. Certifikát obdržíte po prvom úspešnom ukončení elearningového školenia.

E-learning funguje ako webová aplikácia. Na začatie vzdelávania nepotrebujete nič iné okrem PC, notebooku, smartfónu alebo tabletu a pripojenia na internet. Nevyžadujú sa žiadne špeciálne inštalácie.

  • V prípade akýchkoľvek otázok sme Vám k dispozícií:
    V pracovné dni od 7:30 do 16:00 na telefónom čísle +421 908 345 320 alebo +421 903 515 662.
    email: cems@cems.sk
  • Základné odpovede nájdete v sekcií „Najčastejšie otázky“