Má viac ako 10 rokov skúseností v potravinárskom priemysle. Začínala ako Hygienička vo výrobe, následne pôsobila na pozícii Zástupcu vedúceho prevádzky vo firme zameranej na spracovanie mäsa a mäsových výrobkov, kde sa aktívne podieľala na implementácii a dodržiavaní systému HACCP. Následne pracovala ako Vedúca oddelenia kvality a laboratórnych analýz pre spol. Ryba Žilina, kde zodpovedala za výslednú kvalitu výrobkov. Neskôr pôsobila v spol. Mecom Group a následne ako externý expert zastávala pozíciu Inšpektora kvality v spol. Penam a.s., kde zabezpečovala vo vybranej prevádzke aktuálnosť dokumentácie podľa HACCP, normy IFS a TESCO štandardu. Ako interný vedúci audítor riadila tím interných audítorov a vykonávala audity prevádzok v zmysle IFS a HACCP požiadaviek. Aktuálne pôsobí ako lektor a konzultant pre CeMS v oblasti HACCP, IFS.
RONCHEM, s.r.o.
P + P spol. s r. o. | SLOVNAFT, a.s. | RJ Trading, s.r.o. | SHP Harmanec, a.s.
| Názov školenia | Dĺžka školenia | Voľné termíny | Cena | |
|---|---|---|---|---|
| Legislatíva v potravinárstve |
1 deň
|
19.06.2026
|
219,00 €
269,37 € s DPH
|
Viac o školení |
Falšovanie potravín je fenomén, ktorý sa vyskytuje po celom svete a predstavuje vážne riziko pre zdravie spotrebiteľov aj pre ekonomiku. Ide o úmyselné klamanie spotrebiteľov s cieľom dosiahnuť finančný zisk, a to prostredníctvom manipulácie s potravinami.
Prečo potrebujeme potravinárske zákony? Je dôležité v dnešnom svete plnom rozmanitých potravín vedieť, čo konzumujeme.