Snežienkova 1/A, 971 01 Prievidza
SK
CS
EN

Norma ISO / IEC 17025 zabezpečí Vášmu laboratóriu exkluzivitu!

KATEGÓRIA

Implementácia tejto normy môže priniesť niekoľko výhod pre Vaše laboratórium aj Vašich zákazníkov:

 

  1. Zvýšenie dôveryhodnosti a reputácie: ISO / IEC 17025 je medzinárodne uznávaná norma, a preto jej implementácia zvyšuje dôveryhodnosť a reputáciu laboratória. To môže pomôcť získavať nových zákazníkov a udržať existujúcich. Môže zabezpečiť, že laboratórium bude mať licenciu na vykonávanie určitých testov a kalibrácií, ktoré sú potrebné pre jeho činnosť.
  2. Zlepšenie kvality a spoľahlivosti výsledkov: ISO / IEC 17025 stanovuje štandardy pre testovanie a kalibráciu, založených na najlepších medzinárodných postupoch a zaručujúce vysokú kvalitu výsledkov.
  3. Zlepšenie procesov: Implementácia ISO / IEC 17025 vyžaduje, aby laboratórium mala vynikajúce procesy riadenia kvality a súvisiacu riadiacu dokumentáciu. To môže pomôcť laboratóriu zlepšiť svoje core business procesy a zvýšiť ich efektivitu.
  4. Zvýšenie spokojnosti zákazníkov: Vysoká kvalita testovania a kalibrácie, ktorú zaručuje ISO / IEC 17025, môže zvýšiť dlhodobú spokojnosť zákazníkov. Laboratórium, ktoré má úspešne implementované normu ISO / IEC 17025, môže svojim zákazníkom poskytovať preukázateľne presné a spoľahlivé výsledky testovania a kalibrácie.
  5. Znižovanie rizika: ISO / IEC 17025 vyžaduje, aby laboratórium malo zavedený proces riadenia rizík. Týmto spôsobom sa výrazne znižujú riziká nepresností alebo chýb v testovaní a kalibrácii. 
  6. Zvýšenie zodpovednosti a prístupu zamestnancov laboratória: Ubezpečenie sa, že všetci zamestnanci laboratória budú dodržiavať rovnaké postupy a štandardy pri výkone aktivít. Zvýši sa tak ich povedomie a motivácia, pretože cítia, že ich práca je dôležitá, s vedomím, že ich jednotlivé výstupy sú precízne monitorované a hodnotené.

 

Celkovo je implementácia požiadaviek a akreditácia laboratória v zmysle normy ISO /IEC 17025 vysoko prospešná pre akékoľvek laboratórium a jeho zákazníkov, pretože zaručuje kvalitu testovania a kalibrácie, pričom vytvára nepopierateľnú dôveryhodnosť laboratória. 

 

Možno sa Vám zdá, že táto norma je popísaná príliš technicky a nezrozumiteľne, pričom príprava na akreditáciu Vášho laboratória sa Vám zdá príliš časovo náročné. Preto je tu náš tím odborníkov, aby sme Vám preukázali, že vypracovanie potrebnej riadenej dokumentácie systému kvality a ostatných náležitostí je možné s našou pomocou vykonať ľahko a elegantne. Na konci obojstranného snaženia je udelenie platnej akreditácie, čím značne zvýšite kredit Vášho laboratória a Vaše postavenie na medzinárodnom trhu tým bude nepopierateľné. 

Pre viac informácií o norme ISO /IEC 17025 sa neváhajte prihlásiť na naše školenia.

 

Odporúčané školenia:

Názov školenia Trvanie školenia Miesto konania Cena Najbližší termín
3 dni (8:00 - 14:00)
Online 359,00 €
430,80 € s DPH
20.05.2024 - 21.05.2024, 31.05.2024 + 3
2 dni (8:00 - 14:00)
Online 279,00 €
334,80 € s DPH
20.05.2024 - 21.05.2024 + 3

Mohlo by Vás zaujímať:

Podobné články

Deň Zeme: Oslava našej planéty a výzva na jej ochranu

Deň Zeme: Oslava našej planéty a výzva na jej ochranu

KATEGÓRIA

Deň Zeme, ktorý sa každoročne oslavuje 22. apríla, je medzinárodný sviatok venovaný našej planéte. Je to deň, kedy si pripomíname krásu a krehkosť Zeme a našu zodpovednosť za jej ochranu.

Zobraziť viac
Ako prebiehal úspešný projekt implementácie Lean

Ako prebiehal úspešný projekt implementácie Lean

KATEGÓRIA

Chcete zlepšiť OEE? Vieme Vám pomôcť pomocou projektov implementácie Lean.

Zobraziť viac
Projekt Nestrať prácu – vzdelávaj sa mení svoj názov na Zručnosti pre trh práce

Projekt Nestrať prácu – vzdelávaj sa mení svoj názov na Zručnosti pre trh práce

KATEGÓRIA

Ministerstvo práce, sociálnych vecí a rodiny SR od 8. apríla 2024 spúšťa nový národný projekt Zručnosti pre trh práce, cez ktorý bude možné získať finančnú podporu na vzdelávanie alebo rekvalifikáciu.

Zobraziť viac
Aké zmeny MMOG/LE prináša aktuálna verzia 6 pre dodávateľský reťazec v automotive?

Aké zmeny MMOG/LE prináša aktuálna verzia 6 pre dodávateľský reťazec v automotive?

KATEGÓRIA

Členovia AIAG a Odette spolu s etablovanými priemyselnými partnermi a zainteresovanými stranami sa rozhodli vydať novú verziu MMOG/LE, s cieľom podporiť nasledujúce ciele pre stabilnejší a predvídateľnejší dodávateľský reťazec.

Zobraziť viac

Newsletter